Smart Solar Streetlight


De stand-alone Smart Solar Streetlight is de oplossing in gebieden waar geen elektriciteitsnetwerk of infrastructuur voor verlichting aanwezig is. De innovatieve Smart Solar Streetlight laadt zichzelf door gebruik te maken van zeer efficiënte, geïntegreerde, cilindrische zonnepanelen. Ook bij bewolkt weer of indirect zonlicht genereert de lichtmast nog steeds de gewenste hoeveelheid energie. Door slimme en geavanceerde technologie is de Smart Solar Streetlight klaar voor de toekomst van de smart city.


Streetlights


Totaal onafhankelijk van het electriciteitsnet maakt deze straatlantaarn volledig emissie vrij.

Safety


Ook inzetbaar voor onveilige situaties waar geen electriciteitsnet aanwezig is.

Design


Het unieke design maakt onze solar light tot een eye catcher wat volledig draait op zonne-energie.


Betrouwbaarheid

De Smart Solar Streetlight is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende partners, wat resulteert in de beste oplossing tot in de kleinste details. Ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in Nederland betekent dat alleen de beste kwaliteit wordt geleverd conform Europese normen. Door het geheel autonome karakter van de Smart Solar Streetlight, is de mast ongevoelig voor stroomuitval of andere centrale storingen.

Verhoogde efficiëntie

Elke zijde van de zonnemodule wordt onafhankelijk aangestuurd. Dit optimaliseert en verhoogt het maximale vermogen. Ook de elektronische componenten werken onafhankelijk van elkaar. Deze aansturing zorgt voor een optimale werking van het systeem; als een paneel beschadigd raakt heeft dit verder geen invloed op de werking van de andere panelen van de module.

Innovatieve technologie

De cellen worden direct gelamineerd op het cilindrische glas, zoals bij een conventioneel zonnepaneel. Tussen de cellen en het glas kan zich geen lucht, vocht of vuil ophopen. De innovatieve methode verhoogt de prestatie en betrouwbaarheid van de zonnepanelen. De communicatie hardware en de databus maken het mogelijk extra functies op de mast aan te sluiten en te communiceren via het internet.

Zonnecellen

De geïntegreerde zonnecellen in de Smart Solar Streetlight hebben een lange levensduur en zijn de best presterende zonnecellen in de markt, niet alleen door hun hoge efficiëntie (>23%), maar ook door hun prestatie bij hoge temperaturen. Het cilindrische glas levert de hoogst mogelijke prestaties. Glas is superieur aan kunststof en vertoont totaal geen vergeling of degradatie door zonlicht of krassen. 

Lithiumaccu's

Lithiumaccu's hebben vele voordelen ten opzichte van conventionele accu's (lood ,VRLA, etc). Betere prestaties bij lage en hoge temperaturen, ze hebben een langere vervangingstermijn, zijn onderhoudsvrij, milieuvriendelijk en hebben geen geheugeneffect. Wij gebruiken uitsluitend de componenten die een een solide systeem garanderen.

 

Geen bekabeling,             minder overlast

Omdat er geen bekabeling nodig is, kan de Smart Solar Streetlight eenvoudig en snel geïnstalleerd worden. Met minder risico op beschadiging van de bestaande ondergrondse infrastructuur en geen noodzaak voor het openbreken van wegen, zijn de installatiekosten aanzienlijk lager dan die van traditionele verlichting wat aangesloten is op het electriciteitsnet.


USER INTERFACE 

 

De smart Solar Streetlight is uitgerust met GPS, databus en draadloze communicatie hardware bestaande uit RF en GSM. Het adaptieve lichtsysteem berekent aan de hand van de energieopbrengsten het brandvermogen. De communicatie hardware geeft aan het controlecentrum de status van de mast door en meldt automatisch een storing of defect in het systeem. Via het online platform, speciaal ontwikkeld om alle systeemparameters te bewaken, kunnen we op afstand al uw verlichting beheren of historische gegevens bekijken. Naast beheer van het licht kan door middel van de geïntegreerde databus ook de elektronica worden gekoppeld aan diverse sensoren om extra gegevens te verzamelen. Dit maakt de Smart Solar Streetlight het ideale platform voor een smart city of totaal toepassingen. Onze software wordt

op afstand geüpdate zodat u altijd gegarandeerd bent van de meest efficiënte Smart Solar Streetlight.