BAKKER BOUW BV

Bouwt tot perfectie


Wanneer u plannen heeft voor een verbouwing, aanbouw, renovatie, nieuwbouw of andere aanpassingen aan uw woning of bedrijfspand, kunt u bij Bakker Bouw altijd terecht voor advies. Bakker Bouw adviseert u graag in een vrijblijvend gesprek waarin u zich kunt oriënteren over de mogelijkheden, de prijzen en de gewenste aanpak voor het realiseren van uw bouwplannen.


Nieuwbouw

In samenwerking met een architect of tekenbureau kan Bakker Bouw uw nieuwe gewenste woning of kantoor realiseren. Ons bedrijf heeft in haar bestaan een goede naam opgebouwd op het gebied van nieuwbouw van onder andere exclusieve woonhuizen. Bakker Bouw stelt hoge eisen aan de kwaliteit en afwerking tijdens de bouw. Dit komt onder meer tot uitdrukking in de keuze van materialen en onderaannemers.

Verbouw

Natuurlijk kan Bakker Bouw een interne verbouwing, uitbreiding of aanpassing aan uw woning of kantoor voor u realiseren. Ook als u nog geen plan heeft, is Bakker Bouw u graag van dienst en denkt zij met u mee en adviseert u dan ook over de mogelijkheden. 

Bedrijfspanden

Bakker Bouw is niet alleen in de particuliere woningmarkt actief, ook hebben wij vele bedrijfspanden gebouwd. Denk hierbij aan loodsen, kantoorruimten en combinaties hiervan. In bedrijfspanden worden veel toegepaste constructies zoals staal- en betonconstructies op mooie wijze afgewerkt en of juist bewust in het zicht gehouden, afhankelijk van de wensen van de klant. Hierdoor kan praktisch ieder uiterlijk gerealiseerd worden, van heel chique tot een puur functionele uitstraling.