Over ons


BAKKER BOUW

 

Bakker Bouw is gevestigd in Hellevoetsluis en werd in 2000 opgericht door de huidige eigenaar Ruud Bakker.

 

Het begeleiden van projecten in Nederland, maar ook in het buitenland maakt Bakker Bouw tot een internationaal aannemer.

 

In samenwerking met een architect kan Bakker Bouw uw gewenste woning of kantoor realiseren.

Ons bedrijf heeft in haar bestaan een goede naam opgebouwd op het gebied van nieuwbouw, verbouw en advies van onder andere exclusieve woonhuizen of bedrijfspanden.

 

Bakker Bouw stelt hoge eisen aan de kwaliteit en afwerking tijdens de bouw, dit komt onder meer tot uitdrukking in de keuze van materialen en onderaannemers.

 

Door deze hooggekwalificeerde medewerkers is Bakker Bouw de beste partner om bestaande gebouwen of woningen te renoveren of uit te breiden.

Van een bestaand idee tot het creëren van ideeën, Bakker Bouw heeft het in huis dit voor u te realiseren.

 

Bakker Bouw is een belangrijke speler in bedrijfsgebouwen en heeft vele magazijnen, kantoorruimtes en complete combinaties gebouwd.

Veel van deze gebouwen zijn gebouwd met een betonnen/stalen basis en Bakker bouw is er trots op te kunnen zeggen dat ze een toonaangevend bedrijf zijn in de afwerking van onze projecten. 

 

Zo is Bakker Bouw in staat elke uitdaging aan te gaan om uw constructie te laten leven. Dit kan stijlvol zijn maar ook functioneel.

 

Bakker Bouw is trots op de kennis die het bedrijf heeft en is altijd bereid om elk project dat u voor ogen heeft te begeleiden en adviseren.

 

 

BAKKER BOUW SOLAR

Bakker Bouw Solar, plant en bouwt samen met vooraanstaande partners aan onze zijde elke zonne-en emissievrije oplossing in de wereld. Zo heeft Bakker Bouw meer dan 60.000 zonnepanelen in Nederland neergelegd en zetten op dit moment grote stappen om internationaal onze expertise in te zetten.

 

Bakker Bouw Solar heeft zonne-energie mogelijkheden voor lantaarnpalen, carports, bushaltes, afvalverwerking en met onze blik op de toekomst zijn wij front runner in solar oplossingen.

 

Ook hebben wij on site oplossingen tot het produceren van waterstof. 

In combinatie met zonne-energie is dit de meest emissie vrije vorm van brandstof en wordt dan ook gezien als de volgende stap na fossiele brandstof.

 

Bakker Bouw Solar is een toonaangevend bedrijf in emissie vrije oplossingen en zoekt verschillende mogelijkheden over de hele wereld om een eco vriendelijke toekomst te garanderen.